Tekstiler

Catering, køkken og interiør-tekstiler

Kun det bedste er godt nok, når professionelle køkkener og virksomheder med behov for interiør-tekstiler skal udfolde sig. Derfor stiller vi høje krav til kvaliteten af eksempelvis viskestykker og kokkeforstykker, så vores kunder garanteres produkter med høj slidstyrke og en god tørreevne. Med 60 års erfaring og ekspertise inden for tekstilvarer og fremstilling heraf er vores kunder altid sikret de rigtige produkter i præcis den kvalitet, de ønsker. Samtidig kan produktet designes efter kundens ønsker og behov, så kokkeforstykker og interiør får et elegant udseende, den rette pasform og høj anvendelighed.

Vævede og vaskeri tekstiler

Hos Asli tilbyder vi vævede tekstiler til vaskerier, som anvendes primært af hospitaler og ambulancer. Derfor stilles der fra vaskerierne store krav til kvaliteten, så tæpperne kan klare de høje varmegrader og vaske, der kræves for at holde tæpperne fri for bakterier. Når vi udvikler disse produkter, sker det i tæt samarbejde med både kunden og væveriet, så vi sikrer, at alle krav overholdes. Vores kunder er således garanteret et vævet produkt af topkvalitet med høj slidstyrke og holdbarhed.

Afdækningstekstiler

Gennem mange år har afdækningstekstiler været en del af vores produktprogram. Vi samarbejder med dygtige producenter, hvor vi er sikre på en høj kvalitet ved hver levering. Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder afdækningstæpper, som kan anvendes til alle formål. Uanset om de bruges i forbindelse med flytning, opbevaring af møbler, eller om de er til hunde og katte, er kvaliteten i top.

Vi udvikler i samarbejde med vores kunde

For kunder med specifikke ønsker og krav udvikler vi speciallavede produkter og kampagner – selvfølgelig i tæt samarbejde med kunden og vores producenter. Vi udvikler hele tiden nye produkter og følger den globale udvikling, hvilket gør os til en fleksibel og innovativ samarbejdspartner. Dette betyder også, at vi altid er på forkant med tidens eller årstidens trends, farver og designs og kan tilbyde et tidssvarende og elegant produkt. Hos Asli arbejder vores grafiske afdeling fokuseret på at skabe præcis det produkt og udtryk, som kunden ønsker. Her skræddersyer de brands, emballager og POS-materiale, så det passer og lever op til kundens behov og krav. Alle vores udviklingsprodukter skabes altid i tæt samarbejde med vores kunder, så de får det helt rigtige produkt.

Dannebrogsflag og vimpler

I Danmark har vi en stolt tradition omkring brugen af vores smukke flag, Dannebrog, som hyppigt anvendes i forbindelse med store og små begivenheder. Hos Asli leverer vi flag og vimpler til udendørs brug, hvor kvaliteten af tekstilerne er i højsædet. Vores flag og vimpler produceres i en slidstærk og holdbar kvalitet, som sikrer, at dit flag kan bruges igen og igen og holder sig flot i mange år.

Scroll to Top