CSR

CSR-politik

Hos Asli tager vi ikke kun ansvar for at producere så bæredygtigt som muligt. Vi sikrer os også, at vores producenter overholder vores CSR-politik. Det betyder, at vi kun ønsker at samarbejde med troværdige producenter, som lever op til de krav, der stilles i de enkelte lande. Samtidig indgår vi kun samarbejder med producenter, som overholder alle love og regler i forhold til ansatte, løn, sikkerhed m.m.

Vores mangeårige medlemskab af amfori BSCI forpligter os til at undersøge forholdene hos nuværende og kommende producenter jævnligt. Derfor gennemgår alle vores producenter audits hvert eller hvert andet år, hvor de undersøges på de 13 parametre for blandt andet arbejdsforhold, sikkerhed, miljø m.m. Du kan læse mere om amfori BSCIs 13 ’performance areas’ her.

Medlemskaberne af amfori BSCI og også BEPI (læs mere her) betyder, at mange af vores producenter er synlige for vores kunder. Vores kunder kan således selv linke sig op til fabrikkerne og følge med i de audits, der gennemføres. På den måde skabes der fuld gennemsigtighed omkring, hvilke forhold vores produkter kommer fra.

Scroll to Top