Rengøring

Klude

Hos Asli tilbyder vi et bredt sortiment af forskellige rengøringsklude, som kan anvendes til både almindelig daglig rengøring i hjemmet og professionel rengøring. Vores klude produceres i viskose, syntetiske fibre, mikrofiber, bomuld, nedbrydelige fibre eller andre ønskede kvaliteter. Flere af produkterne kan leveres med Svanemærket, FSC eller Oeko-tex certificeringen – og så findes kludene selvfølgelig i et væld af farver, størrelser og kvaliteter.

Svampe

Rengøringssvampe er et uundværligt redskab til brug både i privaten og professionelt, og her tilbyder vi et bredt og varieret sortiment i et væld af forskellige kvaliteter. Kundernes ønsker og krav til kvalitet, størrelse, materiale, rengøringseffekt og miljø imødekommes, når vi leverer alt fra almindelige grydesvampe til ståluld med sæbe. Vores sortiment af svampeprodukter tæller også melaminsvampe, bilsvampe, murersvampe, ståluldssvampe m.m. Fælles for alle svampe er, at de leveres i mange forskellige farver og kvaliteter og kan tilpasses kundens ønsker.

Rekvisitter

Hos Asli tilbyder vi en bred pallette af redskaber til rengøring for at imødekomme vores kunders ønsker om et varieret rengøringssortiment. I samarbejde med vores producenter leverer vi derfor løsninger inden for forskellige typer rengøring lige fra mopper og gulvrengøring til opvaskebørster. Alle disse produkter kan anvendes både til almindeligt husbehov samt professionelt brug. Kontakt os for yderligere information og forespørgsler på denne type produkter.

Vi udvikler i samarbejde med vores kunder

For kunder med specifikke ønsker og krav udvikler vi speciallavede produkter og kampagner – selvfølgelig i tæt samarbejde med kunden og vores producenter. Vi udvikler hele tiden nye produkter og følger den globale udvikling, hvilket gør os til en fleksibel og innovativ samarbejdspartner. Dette betyder også, at vi altid er på forkant med tidens eller årstidens trends, farver og designs og kan tilbyde et tidssvarende og elegant produkt. Hos Asli arbejder vores grafiske afdeling fokuseret på at skabe præcis det produkt og udtryk, som kunden ønsker. Her skræddersyer de brands, emballager og POS-materiale, så det passer og lever op til kundens behov og krav. Alle vores udviklingsprodukter skabes altid i tæt samarbejde med vores kunder, så de får det helt rigtige produkt.

Scroll to Top