Om os

Innovation gennem 60 år

Asli Cleaning udvikler og forhandler rengøringstekstiler og er en central leverandør til detailhandelen, cateringbranchen og rengøringsvirksomheder både nationalt og internationalt. Vi er en del af Asli A/S, som gennem 60 år har beskæftiget sig med industrigarner og tekstiler.

Siden virksomhedens begyndelse har den været i konstant udvikling og gennemgået en større forvandling, som har gjort Asli A/S til den kompetencerige og stærke samarbejdspartner, vi er i dag. Med et væld af forskellige kvaliteter i vores sortiment og muligheden for skræddersyede produkter er innovation og fleksibilitet i højsædet i alle vores samarbejder. Samtidig tilbyder vi vores kunder muligheden for private label produkter, som designes i overensstemmelse med deres brand og dermed får kundens unikke udtryk.

Vores mangeårige kendskab til branchen for tekstiler har resulteret i et netværk af stærke relationer og samarbejdspartnere med produktion i Europa, Asien og Mellemøsten. Vores producenter er specialister og udviklere på deres specifikke områder og altid med på at udvikle produkterne og tilpasse dem vores kunders behov og ønsker.

Find vores produkter, læs om vores tilgang til miljø eller læs om vores CSR politik.

Scroll to Top